TERVETULOA JÄSENEKSI

Tanssipivot ry:n jäseneksi hallitus voi hyväksyä yksityisen henkilön, joka sitoutuu noudattamaan yhdistyksen sääntöjä ja päätöksiä. Yhdistyksen hallitus käsittelee seuraavassa kokouksessaan hakemukset ja hyväksyy uudet jäsenet. Lue lisää> Tanssipivot ry, Säännöt 19.05.2009

Jäsenrekisterin hoitaja lähettää uudelle jäsenelle Tanssipivot ry:n säännöt, jäsenmaksutiedot, viimeisimmän tiedotteen ja jäsenkortin hallituksen kokouksen jälkeen.

Jäsenrekisterin hoitaja:
Irma Pulkkinen, jasensihteeri@tanssipivot.fi, puh. 040 537 2887  

J Ä S E N H A K E M U S

Manuaalilomake 1
Manuaalilomake 2

TIETOSUOJASELOSTE

VUODEN 2020 JÄSENMAKSU
HUOM!
Olemme siirtyneet jäsenmaksussa viitenumeron käyttöön, joten jäsenmaksun 2020 voi maksaa vasta sitten, kun vuosikokous maaliskuussa on asiasta päättänyt ja uusi viitenumero on tiedossa. 

YHTEYSTIEDOT
Olemme Tanssipivot ry:ssä ja Suomen Kansainvälisessä Senioritanssin liitossa (SKSL) siirtymässä sähköiseen viestintään, joten ilmoitathan meille sähköpostiosoitteesi tai sen muutokset osoitteisiin: 
Tanssipivot ry: jasensihteeri@tanssipivot.fi
ja SKSL: sihteeri@senioritanssi.fi

Lisäksi puhelin, matkapuhelin, osoite, myös mahdolliset eroamiset ilmoitetaan Tanssipivotin jäsensihteerille. Ilmoita myös jos liityt Suomen Kansainvälisen Senioritanssin Liiton  (SKSL) jäseneksi.
Jäsensihteeri: Irma Pulkkinen puh.  040 537 2887 sähköposti: jasensihteeri@tanssipivot.fi
Huom. muuttunut osoitetieto kannattaa ilmoittaa myös oman tanssiryhmän ohjaajalle!

JÄSENEDUT

Suomen Tanssitarvike
Tanssipivot ry:n jäsenenä saat, jäsenkorttia esittämällä tai mainitsemalla että olet Tanssipivot ry:n jäsen, 10% alennuksen Suomen Tanssitarvikkeen myymälästä tehdyistä ostoksista. Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita. Alennusta ei hyvitetä jälkekäteen, jos asiakas unohtaa mainita asiasta kassalla. 

Piruetti Oy
Tanssipivot ry:n jäsenenä saat, jäsenkorttia esittämällä, 10% alennuksen Piruetti Oy:n ostoksista Helsingin (Yrjänkatu 31) ja Tampereen (Kauppakatu 14) myymälöistä. Alennus ei koske postimyyntiä.