VUODEN 2020 JÄSENMAKSU
Tanssipivot ry:n vuosikokouksen 11.3.2020 päätöksellä vuoden 2020 jäsenmaksu on18€ ja eräpäivä on 6.4.2020. Jäsenmaksun maksamista varten olemme ottaneet käyttöön viitenumeron 20200. Muistakaa käyttää viitettä maksaessanne jäsenmaksua. Maksathan jäsenmaksun ajoissa välttyäksesi muistutukselta. Huom. Yhdistys ei lähetä erillistä laskua jäsenmaksusta.
M
aksun tiedot ovat;
- Jäsenmaksutili FI38 1220 3000 231221
- Viite 20200
- Eräpäivä 6.4.2019
- Tanssipivot ry:n jäsenmaksu 18€

YHTEYSTIEDOT
Olemme Tanssipivot ry:ssä ja Suomen Kansainvälisessä Senioritanssin liitossa (SKSL) siirtymässä sähköiseen viestintään, joten ilmoitathan meille sähköpostiosoitteesi tai sen muutokset osoitteisiin: 
Tanssipivot ry: jasensihteeri@tanssipivot.fi
ja SKSL: sihteeri@senioritanssi.fi

Lisäksi puhelin, matkapuhelin, osoite, myös mahdolliset eroamiset ilmoitetaan jäsensihteerille. Ilmoita myös jos liityt Suomen Kansainvälisen Senioritanssin Liiton  (SKSL) jäseneksi.
Jäsensihteeri: Irma Pulkkinen puh.  040 537 2887 sähköposti: jasensihteeri@tanssipivot.fi
Huom. muuttunut osoitetieto kannattaa ilmoittaa myös oman tanssiryhmän ohjaajalle!

HUOM! Tärkeää tietoa koronavirusepidemiaan liittyen
Valtioneuvoston 12.3.2020 antaman ohjeistuksen mukaan ihmisiä kehotetaan välttämään lähikontaktissa tapahtuvaa harrastustoimintaa, jollaiseksi senioritanssikin luetaan.
Tämän ohjeistuksen perusteella Suomen Kansainvälisen Senioritanssin Liitto ry suosittelee senioritanssituntien,
-tapahtumien ja -kurssien keskeyttämistä toistaiseksi. Seuraamme viranomaistiedotteita ja annamme tarvittaessa uusia ohjeita tai suosituksia. 
Tanssipivot ry noudattaa annettuja ohjeita, toiminta on keskeytetty toistaiseksi. Toivottavasti senioritanssiryhmät pääsevät aloittamaan syksyllä ja voidaan tavata tanssin merkeissä. 

KOULUTUSTA

Ikäinstituutti kouluttaa
Vuoden 2020 koulutukset ovat käynnistyneet Ikäinstituutissa.Tutustu koulutuksiin ja ilmottaudu mukaan.

Kurssit, koulutusohjelma, päivämäärät ja paikkakunnat tarkemmin oheisen linkin kautta www.ikainstituutti.fi/koulutukset 2020/koulutuskalenteri   

TIETOA TULEVISTA TAPAHTUMISTA

TAMPEREEN VARALAN Senioritanssi Treffit 4.-6.9.2020 ON PERUTTU
Koronavirus vain jatkaa olemassa oloaan. Suomen Kansainvälinen Senioritanssin Liitto ry:n ja Ikäinstituutin suunnittelema senioritanssitapahtuma on peruttu, koska suurin osa harrastajista kuulunee riskiryhmään ja senirotitanssi perustuu lähikontakteihin.

Suomen Kansinvälinen Senioritanssin Liitto ry yhdessä Ikäinstituutin kanssa suunnittelee useamman päivän riemukasta rengasmatkaa vuoden 2021 loppukesäksi. Kierretään bussilla kiinnostavissa kohteissa nauttien kulttuurista, kauniista maisemista ja yhteissistä tanssituokioista. Seurantaan.  

TIEDOTUSTOIMINTA
Jäsentiedotteet  2020, 2019 ja 2018
Lue lisää>

MUUTA
Tanssipivot ry on Suomen Kansainvälisen Senioritanssin Liitto ry:n (SKSL) jäsen. SKSL ry koordinoi toimintaa valtakunnallisesti www.senioritanssi.fi 
Tiedote kansainvälisestä senioritanssista

Tietoa ruotsinkielisistä seniori- ja roundtanssitapahtumista Suomessa:
Finlands Seniordansförbund ry www.seniordans.fi

Muiden maiden vastaavia tietoja:
Ruotsi www.seniordans.se
Norja www.seniordans.no
Tanska www.danskseniordans.dk
Saksa www.seniorentanz.de